søndag 9. juni 2013

Søndag i sofaen

Wow, denne veka har vore lang og kort på same tid, fylt til randen med lange arbeidsdagar, festivalfrivilligmøte, gebursdag, ærend, mc-delar-handel, hagearbeid, overnattingsbesøk og store mengdar champagne! Ganske travelt, men for det meste kjekt:)
Lite blogging då, frå forrige helgs bloggtreffbonanza i Haugesund, so her kjem det..! Eg er litt sånn når eg er på reise og/eller har vore med på noko begivenhetsrikt (og bloggtreffet var jo begge delar!) so må eg få det litt på avstand før eg "kan" fortelja om det...kuforten må berre stå litt i hjørnet, nye innkjøp må ligga og godgjera seg litt og opplevingane må få setja seg litt i sjel og sinn. No treng det som regel ikkje å gå ei heil veke, men det har som sagt vore travelt :)
Dessutan veit eg at stort sett alle dei 49 andre som var der har referert ganske godt ;)Eg lesser ut nokre av bilda eg tok i farta, nokon er mobilbilder og andre "skutt frå hofta" så kvaliteten er deretter:) Eg må berre få sagt WOW til Maia, Karianne, Anett og Lotta som har stått bak eit knallbra opplegg frå ende til annan! Alt frå ein heilt fantastisk location heima hjå Karianne, skyss med ein fantastisk veteranbuss, nydeleg tapas levert av Ingrid Marie Widvey, interessante gjestar og sponsorar, til ein heil stabel med fantastiske goodiebags og generelt DIGG stemning :)
Eg møtte so mange herlige damer i løpet av helga, kjempegøy! Eg var litt smånervøs når eg sette meg på Kystbussen og reiste åleina nedover til Haugesund...å reisa åleina er ikkje noko skummelt, men når anledningen for turen er å tilbringa helga med 50 damer, vert eg litt nervøs ja.. Eg er van med å omgås større eller mindre mengdar med mannfolk, sidan eg jobbar i industrien, så denne settingen var uvant for meg- og ikkje kjende eg nokon heller (utanom Kristine)!!
Så her kjem og ein stor tusen takk til Liv/Snuskebassa og Elin/Prinsesse Elin for at dei tok så godt i mot meg då ein del av damene møttes på fredagskvelden, og for å "henga med meg" på ein mini-shoppingrunde før bloggtreffet starta!
Til Vicky/LivingFourSeasons, Kristine/DrømmenOmBadekar, Veronica/I Vinduskarmen for champis på bussen, ei aldeles strålande byttegåve og generelt humørboost, og fine Susanne/HusPåRophus då...me dansa heilt fram til stengetid, og eg hadde gnagsår på tærne; gøy!!
Og alle de andre fine, sprudlane damene, tusen takk for ei BRA helg, eg er so glad for at eg hoppa i det, utfordra storforsamlingavdamerskrekken min og reiste, jaaadå :)

Bilder frå goodiebags kjem i neste post, her er litt utvalgte snapshots... :)
Ha ein fin søndagskveld :)
Og Mari Ann/The Folding Chair : takk for koselig kompliment og bilde på bloggen din :)

Den skjønnaste bussjåføren frakta oss nokså høglydt, men ganske trygt fram til Viksemarka :)
Kristine Vikse sponsa goodiebagen vår og viste oss sin siste kolleksjon, lekkert!
Fine Cathrine frå Bryllupsbyraaet
Eg og Sandra/Nystalgisk matcha ganske bra :)
Legg deg gjerne til som følgjar på bloggen min og på instagram (brukarnamn piggtorn)
:)

5 kommentarer:

 1. Du kledde han bussjåføren! hehe... Har en fin giveaway på gang for barn. Velkommen inn! Ha en fin dag! klem, Veronika

  SvarSlett
  Svar
  1. Meg å Einaren veittu ;) Ha ei fin helg, herlige damo:)

   Slett
 2. Såå fine bilder og for en fab kveld!

  Setter så umåtelig pris på alle de fine kommentarene du har lagt igjen hos meg. Jeg får dessverre ikke kommentert så ofte lenger, det er den tida vet du. Men jeg skal slutte å unnskylde meg, for nå skal jeg nyte tiden jeg har og oppdatere meg på dine sprell :)

  Fiin søndagskveld!
  klemklem
  -Maia

  SvarSlett
 3. Kom meg aldri på Haugakos, sett mange bilder på nettet og er skikkelig misunnelig:)
  Hyggelig at du titter innom meg på de forskjellige SoMe.
  Ha en fortsatt fin kveld.
  KLem
  Liza

  SvarSlett
 4. Ville bare legge igjen en hilsen og takke deg for kommentaren inne hos meg :)

  klemklem

  SvarSlett